Christopher Andersoni raamat pealkirjaga "Mick: The Wild Life and Genius of Jagger" biograafia paljastab, et Mick Jagger oli särtsaka ja sünge Jolie pärast täiesti endast väljas ning mässumeelse daami voodisse meelitamiseks läks vaja kuue aasta pikkust kannatust ja kalleid kingitusi.

Jaggeri kinnisidee sai alguse 1997.aastal, kui Rollingutele filmiti muusikavideot laulule "Anybody Seen My Baby?", mille vältel olevat kuulus rokkstaar kõigile sõpradele ja lähikondlastele üles tunnistanud, et Angelina hirmutab teda ning see olevat lausa vastupandamatu. Sellele järgnesid meeleheitlikud sõnumid ja kõned. "Angelina, Mick siin, palun, palun helista mulle! Mul on vaja sinuga kohe rääkida, miks sa ei vasta?" soigus ta.

Raamatu autor kinnitab kõnealust afääri mitme tunnistaja suu läbi. Näiteks võtab lehekülgedel sõna ka Jolie ema lähedane sõbranna: "Ma pole iial näinud, et üks naine suudaks mehel pea nii segi ajada kui Angelina Mick Jaggeril," tunnistab naine ning selgub, et ka Angelina Jolie ja Brad Pitti ühises elulooraamatus "Brad Pitt And Angelina Jolie: The True Story" on kõnealuse afääri kohta vihjeid, kuid tibake teistsuguseid.

Kuna Jolie oli sel ajal narkootikumide tarbimise, alkoholismi, sado-maso seksfantaasiate, enesevigastamise ning pidutsemise tipul, abielus Johnny Lee Milleriga ning loendamatutes armuafäärides oma erinevate ekraanipartneritega, oli tal Jaggeri pingutustest suhteliselt ükskõik. Sellele vaatamata skooris ta sääraseid kalleid kingitusi nagu 5000 dollarit maksvad kõrvarõngad ajal, mil helde kingituste tegija alles Jerry Halliga abielus oli ning neid nähti öösiti erinevates kallites hotellides.Karm!