Chalice andis äsja välja oma viienda albumi "Lärmakas naabrimees", Ingrid Lukas astub juulis üles Londoni suveolümpiamängudel kui Eesti kultuuri tutvustaja. Tema teine album "Silver Secrets" rändab džässi ja rahvamuusika piiril kargelt ja põhjamaiselt.

"Chalice ja Ingrid Lukas on artistid, kelle muusikal on sõnum, mida nad mõlemad edastavad läbi põneva ja positiivselt omapärase käekirja," kommenteeris ürituse üks korraldaja ja Katusekino eestvedaja Aivar Laan. "Meil on väga hea meel, et saame omanäolistele artistidele pakkuda põnevat ja rutiinivaba esinemispaika. Usun, et sellest tuleb väga mõnus üritus," lisas Laan.

Ingrid Lukas on Eesti päritolu Šveitsis resideeruv džässmuusik. Tema muusikas põimuvad rahvamuusika sugemed ja džässmuusika piiride kompamine. Ingrid Lukas võitis 2012 aasta Eesti Muusikaauhindade jagamisel teise koha parima naisartisti kategoorias, Koit Raudsepp on teda nimetanud Eesti kõige paremini hoitud riigisaladuseks. Ingrid Lukas osaleb Londoni olümpiamängudel Eesti kultuuri tutvustajana – tema kontsert kuulub olümpia kultuuriprogrammi.

Chalice aka Jarek Kasar on Maarjamaa muusikaline talent. Ta alustas oma karjääri räppmuusikuna jõudes žanrite omanäoliste segamisteni. Chalice’i loomingus leiab mõjutusi nii džässmuusikast kui ka klassikalise muusika mustreid. Ta on avaldanud 5 albumit, viimase albumi "Lärmakas Naabrimees" (2012) lood tulevad esitlusele ka Katusekontserdil.