Nimelt tekkis naisel öösel Rakverest Tallinnasse sõites probleem, kui tema auto ühtäkki maanteel seiskus ning enam elumärki ei andnud. Andurite info põhjal tuli järeldada, et masina hübriidsüsteem andis alla, kirjutab naine Facebookis, olles ka pildi sündmuskohalt lisanud.

Pärast seda, kui ta mitmetelt meestuttavatelt telefonitsi nõu saanud oli, ei jäänud üle muud, kui tellida puksiir, mis seltskonna ja nukra masina poole neljaks öösel Tallinnasse tiris.

Juba täna kell 10 hommikul helistati Nilovile aga autoteenindusest ja teatati, et auto on korras ning sellele võib järele tulla. Kui Nilov rõõmsa uudise peale uuris, mis masinal viga oli, teatati talle, et pärast 5 liitri kütuse lisamist enam polnudki midagi viga. "Edaspidi soovitan bensiini lisada, kui autoga sõita soovite. Pigem tankige tihemini kui harvem," jäi vaid autospetsil üle soovitada.

Ei kujutle, kuidas teenindaja sellist uudist ilma itsitamata küll teatas, kuid vähemalt on selge, et blondil preilil on oskus enda üle naerda - miks muidu ta ise selle loo avalikult Facebooki riputas ning nüüd sõprade-tuttavatega kommentaarides kaasa naerab.