„Tegemist on ääretult omanäolise ja andeka näitlejaga, kes on omapärase elufilosoofiaga, mida julgeb lopsakal moel väljendada. Samuti on ta luuletaja, kelle osa loomingust on ka setu keeles,“ räägib ürituse korraldaja Kadri Leivategija, lisades, et kuna ka Jüri Aarma on näitleja, siis võib vestlusõhtust kujuneda põnev diskussioon, mis pakub huvi erinevatele generatsioonidele. „Kindlasti puudutatakse teemasid, nagu teater, näitlemine, luuletamine ja setu juured,“ selgitab Leivategija.

„Vestlusõhtule on oodatud erinevate generatsioonide esindajad, kes austavad Merca talenti ning kellele meeldib tema omapärane ja julge stiil. Samuti on teretulnud need, kes naudivad vürtsikat diskussiooni ning tõeliselt põnevaid vestluspartnereid,“ arvab Leivategija.

„Termnaator esineb nii vanadele kui ka uutele fännidele, sest esitlemisele tulevad nii aegumatud hitid kui ka värskemad lood,“ selgitab Kabli rannapidude korraldaja Margit Eichen. „Jaagup Kreemi sõnul annavad nad endast 100%, kõik parimad hitid kantakse ette ning oodata on raju õhtut,“ lisab ta.

Juba kuu aega on Kabli Päikeseloojangu festival pakkunud külastajatele kontsert- ja kultuurielamusi ning andnud võimaluse nautida merd, päikeseloojangut ja kvaliteetaega. Tulemas on veel hulgaliselt sündmusi kuni augusti lõpuni, mis annavad suurepärase võimaluse sisustada järele jäänud suve.

Kabli Päikeseloojangu festivali programmi leiab Romantilise Rannatee koduleheküljelt: www.rannatee.ee/kablifestival