Helen ja Jaana pääsesid Eesti finalistide hulka rahvahääletuse tulemuste põhjal. Evelini valis kolmandaks Eesti žürii, kelle esimees on muusik Tom-Olaf Urb.

„Valik oli raske, sest talendijahist võttis osa mitmeid andekaid naisi. Evelin veenis meid enda enesekindluse ja initsiatiiviga, mida ta kogu talendijahi vältel üles näitas. See kõneleb selgelt sellest, et ta ei jäta asju juhuse hooleks, vaid annab tulemusteni jõudmiseks endast kõik. Sellist naist Martini otsibki,“ kommenteeris valikut Tom-Olaf Urb.

Igast talendijahis osalevast riigist pääseb vähemalt üks kandidaat 28 finalisti hulka, kes sõidavad augustis Ibizale, kus erinevate ülesannete käigus sobivaim välja selgitatakse. Finalistid valib Martini rahvusvaheline žürii kõigi riikide parimate seast välja augusti alguseks.

Martini Royale Casting talendijahil said 10. juulini kandideerida kõik naised, kes on vähemalt 25 aastat vanad. Talendijahi võitnud naine saab lisaks aule ja kuulsusele 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutini kingi ja 12 komplekti disainerrõivaid.