Kuigi Venemaal on selgetnägijaid tele kaudu otsitud mitmeid hooaegu ja neile saab TV3 eetris praegugi igal argiõhtul kaasa elada, piirnes Eesti 2008. ja 2009. aastal toodetud tõsielusari vaid kahe hooajaga, kust väljus mäletatavasti võitjana vaid nõid Nastja. Teise hooaja võitjat välja ei kuulutatud, kuid julgeme öelda, et selle võitis tuntuse mõttes kindlasti Nõia-Ints.

Nastja esimesest ning Indrek teisest hooajast ongi kahtlemata meeldejäävaimad ja enim pildispüsinud nõiakujudkujud, kuid nagu selgub, et on tegu vist ikkagi pigem soolapuhujate, kui imeinimestega.

Indrek ehk Indrek Leibur ehk Nõia-Ints, kes istus lausa kelmuste eest trellide taga enne saadet ja teeb seda praegugi väljapressimise eest, pole oma "võimeid" sellest ajast näidanud, vaid pigem ampelmannina meediaveergudel esinenud.

Nastja aga, kes saateedu ajel oma raamatu välja andis, on peagi tagasi sootuks uues saates "Randevuu" üksikutele kaaslast otsimas, kuigi 2009. aastal müüs ta osta.ee keskkonnas oma amulette teenides selle pealt palju raha, aga ka palju nurinat mittetöötava toote müümise eest, millest foorumid kubisevad ja kus uskumatud sõimavad.

Tundub, et pigem on teleriekraani ees tore uskuda ja kaasa elada müstilistele juhtumistele ja ei-tea-kust tulevatele nägemustele, kuid reaalsuses ei kasuta nemad oma võimeid ega kasuta inimesed nende teeneid, vaid pöörduvad ikka ebapersonaalsete ennustustelefonide, pendlimeeste või mustlaste poole.

Miks on Sinu jaoks "Selgeltnägijate tuleproov" nii kaasakiskuv? Kas usud, et saate abil leitakse tõelised selgeltnägijad või on see vaid suur kokkumäng reitingu nimel?