Jumal hoia! Lumivalgekese filmile tehakse ka järg

See pole aga kaugeltki kõik. Kristen Stewarti kallim Robert Pattinson katkub kodus ilmselt juukseid, kuna vaatamata kriitikute ülihävitavale hinnangule, on sellele õnnetule trallile kavas vändata sama koosseisuga järjefilm. See tähendab, et korra juba libastunud paarike - Rupert ja Kristen - hakkavad peatselt taas ninapidi koos olema. Kuna raha makstakse nii suure kaliibriga kassahittide eest väga heldelt, siis oleks rumal sellisele pakkumisele "ei" öelda. Ning olgem ausad, käesolev skandaal mõjub filmi kassanumbritele kindlasti üknes virgutavalt!

Petetud abikaasa mängis filmis Lumivalgekese ema

Põnevaid detaile jagub aga veelgi. Lumivalgekese ema rolli kehastab filmis ei keegi muu kui Ruperti abikaasa Liberty, kes kogu seda tükk tüki haaval kooruvat suhtedraamat pealt pidi vaatama ning hambad ristis punasel vaibal oma reetliku abikaasa kõrval esilinastusi väisama. Liberty on Daily Maili andmeil skandaalidest nii rusutud, et kustutas lausa oma Twitteri konto ja sulgus nelja seina vahele.

Vabandused, vabandused, vabandused...

Twilighti staar ja Kristeni reedetud kallim Robert Pattinson on šokeeritud, kuna pidi kõlakate kohaselt oma armsamale peatselt abieluettepaneku tegema, kuid käib nüüd noruspäi ringi ega tea, mida ette võtta. Kogu asja põhiline kangelanna nutab aga täiesti Lumivalgekese mittekohaselt silmi peast välja ja vabandab ette ning taha ja teeb avalikke pöördumisi meedias, milles palub nii fännidelt kui Robertilt andestust. Ei ole eriti vooruslik printsess, kui nii võib öelda.

Veel vabandusi...

Ei pääse puhtalt ka härra režissöör, kes hoolimata oma ülikuumast välimusest pole Kristen Stewartile käe püksi ajamisest saanud karvavõrdki kõvemaks meheks. Avalikkus mõistab hukka alatut käitumist, mille käigus reedeti lausa kaks tugevat liitu - Kristen ja Robert ning tema enda pere koos abikaasa Libertyga, kellega neil on kaks väikest last. "Mul on äärmiselt piinlik selle valu eest, mida oma perekonnale põhjustasin. Mu naine on taevalik ning mu lapsed mu tähtsaim vara!" kõlas 41-aastase abielumehe ametlik vabandus.

Vaata pilte ja tee asjaosaliste näoilmetest omad järeldused!