Armani või mitte Armani, aga kui temperamentne itallane kannab musta mujal kui ärikohtumisel või tööl, tundub see vale. Pelaegi, täiesti ajuvaba "kiiks" on neil dressidel ka - sisse on tikitud kuldsega täispikkuses hümnisõnad. Kena mälestus osalejaile aga kahjuks ei kompenseeri see üleüldist silmatorkamatust rahva seas.

"Tere, mina olen sinu uus õpetaja/koolidirektor/nohikust vanem vend-õde kolledžist" - vahel on lihtsuses võlu, aga kui sportlane meenutab kooli ja kõike sellega seonduvat, pole see küll tore.

Alonso ja kiired autod on vast popid, aga punakollane leekidega rallidress sõidutab need tõmmud kutid siia, kus nad tegelikult olla ei sooviks.

Ei tahaks pahandada, kuid kui üks ja sama firma - Bosco - keerab käki kokku lisaks Venemaa koondisele ka Hispaaniale, siis ta on ära teeninud ka topeltkohad siin tabelis. Ei tea isegi tegelikult, kumb neist kahest hirmsam on.

"Hüppasime enne lennuki peale tulekut H&Mist kõik koos läbi ja siin me nüüd oleme! Nii tore, et nende kollektsioonis igas suuruses kampsuneid meiele kõigile leidus! 10 krooni tükk!" - kahju, et muidu stiilsed rootslased seekord tõesti lotakad džemprid valinud on ja pigem ühest lastekodust (või H&Mist) tulnutena näivad.