Vaid kodumaine kraam

Nagu öeldud, siis esinesid festivali kolmel päeval erinevad artistid, kelle muusikalised palged olid väga erinevad - kõige leebem üllatuskülaline Getter Jaani ning kõige karmimad Neoandertals ja Talbot. Sekka sattus ka vanu ja uusi tuntud tegijaid nagu JMKE, HND, Singer Vinger, Smilers, Nevesis, Taavi Peterson ja Üdi ning Who Framed Roger Moore? kuid üldiselt oli antud ruumi värsketele punk- ja heviartistidele, kes oma oskusi erinevatel lavadel näidata said.

Heitlik ilm ei seganud tõsiseid fänne

Rock Rampi iseloomustab see, et tegu on ainsa eestikeelse muusika festivaliga, mis juba mitmendat aastat oma püsiva pesa just Viljandisse teinud on, kus rahvas saab kaunist vaadet nautides rokkida varajaste hommikutundideni. Selleaastast festivali paitas Eestimaa suvele omaselt nii päike kui vihm, äike ja tuul, kuid sellest polnud midagi. Ega hevimuusika fänn pole suhkrust tehtud ning näiteks teise päeva viimase esineja Nevesise kontserdit tabanud äkiline ülitugev sadu ei vähendanud rahvahulka karvavõrdki.

Purjus, ent sõbralik Viljandi

Paraku tõi festival nagu ikka kaasa ohtralt purjus inimesi, mistõttu pidi kainem külastaja endale Viljandi tänavatel taaruvate punkarite vahel ruumi tegema, kuid kuna nende tee viis enamasti vaid telklaagrisse magama, siis oli kõik lõpp-kokkuvõttes viks ja viisakas. Ning olgem ausad, kust mujalt kuuleb ühelt harja ja viinapudeliga punkarilt sellist ehedat tutvumiseesmärgil öeldud lauset nagu: "Neiu, on teil hetk aega rääkida Jeesusest!" Ja kus mujal näeb ühtmoodi rõõmsa näoga kõrvuti seismas lapsevanemaid lastega, punkareid, neogooti tšikke, rullnokki ja roosade dressidega väikese sülekoertega blondiine!?

Rock Rampi 1. ja 2.päev

Rock Rampi 3. päev: