1) The Conqueror (1956) - Tšingis-khaani eluloo ainetel vändatud filmi, mille peaosas oli John Wayne, võttepaik asus New Mexicos, mis on kunagine tuumakatsetuste ala. Selle tulemusena suri pool filmimeeskonnast vähki. See kõik ei olnud seda sugugi väärt, sest tegu oli täiesti kohutava filmiga!

2) Rosemary's Baby (1968) - Vaid mõni kuu pärast seda, kui film rasedast naisest, kes "saatana järeltulija" ilmale tõi, linastus, mõrvati filmi lavastaja Roman Polanski rase naine, Sharon Tate. Mõrvariteks olid kurikuulsa mõrtsuka Charles Mansoni järgijad.

3) The Exorcist (1973) - William Friedkini õudusklassikasse kuuluv film on seotud nii paljude tragöödiatega, et see andis ainest uuele osale E! True Hollywood Story. Legendi järgi sai aasta aega kestnud filmi tegemisel väga kummalistel viisidel surma vähemalt 9 sellega seotud inimest.

4) The Passion of the Christ (2004) - Jim Caviezeli tabas filmi tegemise jooksul välk mitte üks, vaid kaks korda! Ilmselt ei olnud jumal tema etteastega rahul.

5) The Crow (1994) - Näitleja Brandon Lee suri filmivõtetel selles stseenis, kus tema kehastatud kangelane mõrvati. Relv, mida stseenis kasutati, oli eksikombel laetud. Relva vallandumisel läbistas kuul Lee rinna ja mees suri koheselt. Legend räägib, et on olemas needus, mille kohaselt jääb tsölibaati iga mees, kes Halloweeniks filmi karakteriks kehastub.

Vaata lisaks Reelz.com leheküljelt!