Igal juulikuu reedel selgitati välja Club Privé parimad ja silmapaistvamad pidutsejad, keda ootavad laeval Martini kokteilid ja Sushi Panda sushikokk, kes valmistab kohapeal sushit. Tõeline õhtu pärl on aga, et muusikat valib ei keegi muu kui DJ Sandy Rivera ise!

Igasuguseid pidusid on selle laeva pardal ka varem peetud, vastas laeva kapten Vahur Ausmees ning selgitas, et SV Blue Sirius on näinud igasuguseid aegu ja inimesi, tonnide viisi soola, surnud kalu, head ja halba ilma. “Aga tunnistame ausalt, Sandy Rivera ega ka ükski teine DJ ei ole Blue Siriuse pardal veel kunagi esinenud. Ootame huviga,” lisas Ausmees.

Pidu jätkub Club Privé’s, kus peaesinejaks on samuti Sandy Rivera ning tema loodud hittide hulka kuuluvad sellised tantsupõrandate vallutajad nagu “Finally”, “Don’t Stop”, “Come Into My Room”, “Lollipop”, “Persuasion”, “Love” ja “Hide U”. Hetkel tuuritab Sandy Rivera mööda maailma, külastades hiljuti Aasiat ja esinedes pidevalt üle kogu Euroopa. Sel nädalal jõudise publiku ette tema uusim lugu “Avenue”, millele on oma hääle andnud Alisa Fedele.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 14 eurot, flyeriga 10eurot, family-listiga 7eurot. Ürituse Facebooki listi attendinguga pääseb klubisse esimesel tunnil tasuta!