Jana eluarmastus on disco-muusika

"Jana on ebastabiilne inimene!" alustab allikas. "Kui Katrin ütles maikuus, et teeme sinust rockstaari live-bandiga, punnis ta vastu, sest tema eluarmastus olevat David Guetta ja Loreeni stiilis disco-muusika," teab asjassepühendunu rääkida.

"Katrin ei suutnud teda veenda ja nii tehtigi Jana soovide kohaselt üks keskpärane lugu, mis loomulikult ei läinud käima, mispeale Katrin alustas taas veenmistööd, mispeale Jana solvus, kuna temal ei olnud õigus ja pritsis Katrinit solvangutega," paljastuvad tagamaad.

Uue imidži taga on Katrin Siska

Kogu oma uue imidži ning siiani üsnagi eduka rock-projekti Mai Skizoga võlgnevat Jana seega Katrin Siskale, kuna too olevat teda vahepeal palju arendanud alates stilistikast ja meigist, lõpetades PR-koolitusega. "Katrin käskis maha võtta need kohutavad võltsküüned, õpetas, mida selga panna ja millist soengut teha, kuidas e-maile viisakalt ja mitte 15-aastase stiilis kirjutada ja palju-palju muud!" loetleb allikas.

"Katrin nägi, et see rumal inimene lihtsalt ei kuula teda üldse ega õpi oma vigadest, talle oli väsitav kõike 100 korda uuesti ja uuesti seletada ja lõpetaski koostöö, pärast mida tegigi Jana täpselt nagu Katrin soovitas - rockbändiga loo ja räägib nüüd meedias, et see on tema enda idee! kas selline inimene on üldse normaalne?" esitab allikas retoorilise küsimuse.

Jana ei maksa kellelegi rahasid välja

"Jana on manipulaator, kes kasutab ära kõiki sõpru ja tuttavaid, et aga ei peaks neile maksma, nagu ta Katrinigagi tegi. Teiste seljas ei saa elada ja samas küsida ühe esinemise eest 500 eurot, kui sul ei ole ei tantsijaid ega pillimehi, vaid ainult fonogramm. Mõistus tule koju!" lõpetab infoedastaja.