Katrin Siska: ma olen personaalne treener, stilist ja autojuht

“Üks päev enne seda, kui Katrin oma “pressiteate” välja saatis, kirjutasin ma talle ametliku kirja, et alustasin tööd uue bändiga Mai Skizo ja hetkel me tema teenuseid ei vaja, kuna nii stilistika, meediasuhtluse kui teiste asjadega ma saan ise hakkama,” alustab Jana täiesti algusest. “Pärast seda Katrin helistas mulle aga kaksteist korda ja hakkas sõimama, et tema on minuga kaks kuud töötanud südame ja hingega! Ta ütles mulle, et oli mu personaalne “treener” ja stilist ja “autojuht”, kuid tegelikult trenni ja soengut ma oskan ise teha ka teha!” naerab Jana.

Jana Kask: Katrin Siska on väljapressija

“"Kaks võimalust — kas me töötame edasi ja hakkame broneerima esinemisi, et töötaksid tagasi selle raha, mis mulle võlgu oled või ma teen sulle arve selle eest, et töötasin sinuga kaks kuud,” kirjutas ta mulle,” edastab Jana Siska pöördumist. “Minu jaoks selline väljapressimine ebastabiilne ja arusaamatu, kuna meil oli kokkuleppe, et Katrin saab teatud protsendi esinemistest ja ta oli sellega nõus ja sai oma raha.”

Jana Kask: ma ei ole plastiliin, ma pole lammas, ma olen isiksus

“Alguses ma mõtlesin, et mul on ükskõik, mis minust kirjutatakse, aga tegelikult see teeb väga haiget, sest ma tahan, et inimesed usuksid mind kui artisti, sest nende jaoks ma teen muusikat, esinen ja arenen. Kõik need skandaalid, mis olid ja mis võib-olla tulevad, on kahjuks või õnneks osa showbusinessist. Paljud tahavad andekate inimeste pealt raha teenida ja kasu saada. Ma pole plastiliin, ma pole lammas. Ma palun vabandust selle eest, et olen isiksus ja et mul on oma sõna ja tiim, keda usaldan,” kõlab Jana versioon.