Forbesi andmetel suhtuvad ka paljud tööotsingufirmad teatava kahtluse ning ettevaatlikkusega inimestesse, kel Facebooki-profiili ei ole, kirjutab Daily Mail.

Murelikud ülemused firmades on isegi arutanud, kas ehk on töölekandideerijal on Facebookis olnud liialt palju valgustkartvat, nii et nad on selle enne kandideerimist ehk kustutanud.

Slate.com nõuandja Emily Yoffee on aga kirja pannud suhtesoovitused, millest üks näeb ette, et ei tohiks kohtama minna kellegagi, kel pole Facebooki-kontot.

Der Taggspiegelis esmalt avaldatud väitest selgub ka, et inimesed, kelle on minimaalne virtuaalne jalajälg, võivad olla massimõrvarid ning on kahtlane, kui noorel inimese kohta pole midagi internetis.

Aga päris internetivõõrad näiteks viimase aja kuulsaimad massimõrvarid ka ei olnud - Norra mõrvar Breivik kasutas MySpace'i ning Holmes Adult Friend Finderit, kohta, kus leiab....seikluskaaslasi.

Psühholoog Christopher Moeller ütles ajakirjale, et just Facebookist on saanud terve sotsiaalkäitumise mõõdupuu.

See ei laiene aga õnneks vanematele inimestele, nii et su ema, isa ja vanaema võivad rahulikult edasi imestada, mis imeloom see Facebook on.