Näiteks on Batmanil soomustatud „Batmobile“ aga James Bondi autod ei eristu ainult oma stiili ja seksikuse poolest, neil on ka raketiheitjad, nad sõidavad vee all ning teevad palju erinevaid teisi trikke.

Selle kõige vastukaaluks, otsustasid „Palgasõdurid 2” loojad, et teevad natuke superkangelaste klišeede üle nalja – tugevamatest tugevamad palgasõdurid „Terminaator” Аrnold Schwarzenegger ja „Visa hing” Bruce Willis sõidavad filmis ringi miniatuurse autoga „Smart”. Tõsised mehed valivad ikka tõsise auto, kas pole?

Märulihiti „Palgasõdurid 2“ loojad kinnitasid, et järg erineb esimesest osast suuresti – film on lihtsalt väga laheda tundega tehtud ning vaatajad saavad näha ja kuulda palju nalju ja sarkastilisi
märkusi. Tehakse ka enda kulul nalja. Täiesti omane on Arnold Schwarzeneggeri tegelaskujul kui võitmatul Terminaatoril tõmmata ühekäega autouks eest ja öelda: „ Mu king on ka sellest autost suurem”. Ning Bruce Willise tegelaskujul vastata: „Tulista juba kedagi”.

On selge, et mõlemile näitlejale meeldib koos filmis näidelda. Seega nad tügavadki üksteist igal võimalikul momendil. Isegi, kui esimeses filmis jäävad nende suhted kahtlaseks, kuna Bruce Willise tegelaskuju naeris Arnold Schwarzeneggeri üle, kellel oleks kui psühholoogilised
probleemid, kuna soovib presidendiks saada.

Teises osas jätkuvad tegelaskujude omavahelised mängud ning tügamised. Näiteks kui filmis saab Arnoldi tegelaskujul Trenchil padrunid otsa ning ta kavatseb neile järgi minna öeldes oma kuulsa repliigi: „Ma tulen tagasi”, vastab Bruce´i tegelaskuju Church: „ Aitab küll, kaua sa tuled tagasi. Nüüd on minu kord.”

Filmi „Palgasõdurid 2” esilinastus Eestis on juba see reede, 17. augustil. Senikaua pakume vaatamiseks väikest klippi filmist, kus palgasõdurid Arnold ja Bruce sõidavad väikese autoga – „Smart“.

Publik loosib oma fännide vahel välja 25x2 pääset 16. augustil kell 18.00 Coca-Cola Plazas toimuvale Delfi eriseansile!

Hakka Publiku fänniks Facebookis, jaga seal olevat auhinnamängu plakatit oma sõpradega ning ole esimene, kes saab minna vaatama filmi "Palgasõdurid 2"!

14. augustil loosime 25x2 pääset. Võitjate nimed teatame Facebookis!