Stallone´i 36-aastane poeg Sage suri 13-ndal juulil oma Los Angelese kodus, mis oli vaid päev hiljem sellest, kui tema isa Sylvester Stallone tegeles koos Arnold Schwarzeneggeri ning teiste kaasnäitlejatega filmi promomisega San Diegos.

„Selline asi on lihtsalt nii tõsine. Sa ei saagi kuidagi aidata. Saatsin talle vaid endakirjutatud kirja ning annetasin heategevusele tema poja nimel”, ütles üks filmi märulitähtedest Dolph Lundgren. „Ta teab, et ta on meie mõtetes”, jätkas Lundgren filmi meediaüritusel teemat kommenteerides. „Ta tunneb meid hästi ning ta teab, et me palvetame tema nimel. Kuid mida sa ikka saad teha sellises olukorras? Mul on kaks last ning kõik, mis teha saan, on kallistada neid ja tänada jumalat, et see ei juhtunud minu lastega.”

Stallone on vältinud avalikke üritusi pärast poja surma. Tema esindaja edastas pressiteate, kus ütles, et näitleja on “ahastuses ja leinast haaratud”. Surma põhjus pole siiani veel täpselt selgunud.

Sage Moonblood Stallone oli Sylvester Stallone´i vanim laps ja ta näitles oma isaga koos kahes filmis: 1990. aastal “Rocky V” ja 1996. aastal “Daylight.”

Idamaiste võitluskunstide veteran ning kaasnäitleja “Palgasõdurid 2” filmis Randy Couture kommenteeris Stallone´i puudumist filmi promotuurilt järgnevalt: “Ta on meie grupiliider, nii ekraanil, kui ka väljapool seda ning me igatseme teda siin. Aga me mõistame, kuna oleme isegi lapsevanemad, ning me ei suuda ettegi kujutada, mida ta hetkel
tunneb. Tuleb talle lihtsalt aega anda rahus olemiseks.”

"Palgasõdurid 2" kinodes juba alates reedest!