Clazz kutsub täna kell 22.00 lavale Hollandi bluusi- ja rockimaastikul tuntud veteran-kitarrist Ruben Hoeke, kes valitud 2008. aastal Hollandi parimaks kitarristiks. Neljaliikmelise Ruben Hoeke Bandi vokalisti Frank van Pardot peetakse üheks Hollandi paremaks suupillimängijaks.

Pikk tänav 43 asuvas Texas Honky Tonk & Cantinas astub kell 21 lavale aga Copenhagen Royals nimeline kollektiiv. Tegemist on Skandinaavia absoluutsete bluusimeistrite poolt hiljuti loodud ansambliga, kuhu kuuluvad Norra trummar ja produtsent Frank Marstokk ning Taani kitarristid
ja lauljad Børge «Biceps» Jensen ning Jacob Rathje. Trio tekitab plahvatuslikku ja samas intiimset heli, mis on inspireeritud peamiselt Elmor Jamesi ja Jimmy Reedi muusikast.

Festival Augustibluus algab Haapsalus aga juba homme, piiskopilinnuse väravad avatakse reedel, 17. augustil kell 17.00. Festivalipassid on endiselt müügil Piletilevi müügikohtades, kohapeal on võimalik soetada ka üksikpileteid. Lisainformatsiooni leiab festivali kodulehelt.