Delfi fotograaf jäädvustas Reformierakonna suvepäevad üle järve pildistades. Fotograaf märkis, et turvakontroll oli väga tihe. "Parkla ümber liikusid kollaste vestidega turvamehed ja liikvel oli ka ATV patrull," märkis fotograaf, kes säärase patrulli ka fotole jäädvustas.

Kauni järve äärde on püsti pandud suur lava, kus tegi proovi Terminaator. "Inimesed käisid ujumas ja nautisid niisama sooja ilma," kirjeldas fotograaf nähtut. Kohal olid mitmed tuntud näod, keda ka piltide pealt vaadata saab.

Reformierakonna pataljon

Ürituse temaatika on militaarne - Reformierakonna militaarsed kordusõppused 2012. Hoolimata mängulisest vormist on Reformierakonna võitlusvaimu ehk tõesti vaja turgutada, sest suvi pole erakonnale olnud just kergemate killast.

Reformierakonna pataljonile on seatud ülesandeks tõkestada vastaste arenemist oma vastutusalas - kõlab päevakajaliselt, arvestades, et siseopositsiooniline tegevus on oravaparteid tugevalt raputanud ja teemavaliku osas võib paralleele enda seast vastaste otsimisega tõmmata küll.

Ametlikult on vastaseks kuulutatud talvine kaamos, sügisdepressioon, kevadine vitamiinipuudus, poliitilisest tülpimusest tulenevad ohud ja veel luurele mitte teadaolevad tumedad jõud.

Kõik see toimub Nelijärvel Reformierakonda kuuluva kaitseliitlase Madis Millingu juhatuse all.

Vaata galeriid!