Alates õhtul kella seitsmest algas piletikontrollidel tihe töö, sest külastajaid muukui tuli ja tuli. Peale kontserti ütles Kaali arendaja ja üks kontserdi korraldajatest, Alver Sagur, et sellel kontserdili tehti
publikrekord, kuulajaid prognoosis ta kahe tuhande kanti. Seni ei ole Kaali järve ümbruses nii palju inimesi kontserti jälginud.

Jaan Tätte esitas oma uusi ja vanu laule. Põhiliselt tulid ettekandele ikka uued, kahe aasta jooksul merereisil valminud laulud. „Faktina on  laule nii päris palju, 19, aga mida kõlbab laulda, mis ei ole liiga haledad, neid on 15," ütles muusik peale kontserti.

Tätte kiitis publikut ja oli õnnelik, et rahvas laulud hästi vastu võttis. "Mulle tundus, et hästi, ma kartsin neid nagu laulda, et inimesed ei suuda hästi uusi laule, mida nad pole enne kuulnud, vastu võtta ja keskenduda, aga niipalju, kui mina aru sain, võeti hästi vastu," rõõmustas laulja.

Täna õhtul kell üheksa toimub teine kontsert Kaalis. "Mõtlen läbi, mis siin oli hästi, mis halvasti, no laulud on enamvähem samad, aga mis jutt, mida sülg suhu toob, seda veel ei tea. Ajataju kadus mul ka ja nii plaanitud poolteist tundi, venis märksa pikemaks. Kella ma ju käel ka ei
kanna, nii, et ajataju kadus jah," tunnistas Tätte.

Kontserdi korraldajad on Jaan Tätte produtsent, muusikaärimees Aarne Valmis ja mittetulundusühinguid Kaali külastuskeskus ning Panga Arengut juhtiv Alver Sagur.

Vaata fotosid: