1. Guns N' Roses - November Rain


Kahekümne aasta tagune kleit, mida Stephanie Seymor selles videos kannab on ehe extravaganza, millega nii mõnigi fashionista altari ette sooviks kõndida. Videos olev pruut oli toona ansambli solist Axl Rose'i tüdruksõber. Peale selle, et tegu on ühe kõige kallima muusikavideoga, mis üldse kunagi tehtud, maksis Seymori kleit 8000 dollarit.

2. Duran Duran - Ordinary World

Laul on pärit nende The Wedding Album nimeliselt albumilt. Videos olev naine oma kaunis pulmakleidis ja võluva peakattega on lihtsalt lummav. Laulust endast rääkimata.

3. Beyonce - Best Thing I Never Had

Kes vaid korra abielluda kavatseb ja ühest pulmakleidist peaaegu kõike  - loore, slehve, volange - tahab saada, siis on selles loos olev pulmakleit heaks inspiratsiooniallikaks. Beyonce näeb selles välja nagu uhke sefiiritort. Kellel tagasihoidlikkus vooruseks ei ole, siis võib pöörduda Vera Wangi poole, ehk teeb ta teilegi sellise kleidi.

4. Pink - I Don't Believe You

Kes Barbie stiilis pilmadest unistab, siis see võtku malli just sellest muusikavideost! Täiesti väärikas valik. Pink kandis seda kleiti 2006. aastal oma enda pulmas.

5. Madonna - Like A Virgin

See ikooniline kleit kaheksakümnendatest kommentaari ei vaja. Väga glämm!