1. Michael Jackson oli kuulus juba peaaegu oma sünnihetkest alates ning Popikuningaks tituleeritud artisti surma saatnud kõmu oli tema tähesära vääriline. Jackson tekitas palju kõmu oma plastilise kirurgia sõltuvuse ja naha valgendamisega, mille põhjuseks paljude allikate väitel on ka nahahaigus vitiliigo ehk naha laikpigmenditus. 25. juunil 2009. aastal suri ta ravimite üledoosi tõttu, mille põhjustamises tema arsti Dr. Conrad Murray’d süüdistati.

2. Elvis Presley  ehk rock’n’roll’i kuningas oli 20.sajandi populaarsemaid artiste, kes oma lugudega muusikamaailma muutis. 16. augustil 1977. aastal suri ta südamerabanduse tagajärjel, elades enne seda üle vähemalt 3 atakki, mis olid tingitud nii ravimisõltuvusest kui mitmetest tervisehädadest. Elvise surma ei ole paljud fännid aktsepteerinud — nende sõnul on mees elus ning tema nägemist maailma eri paigus tunnistavad siiani paljud.

3. Printsess Diana oli rahvusvaheline avaliku elu tegelane ja Inglismaa kroonprints Charles’i esimene naine. Neil on kaks last — Prints Harry ja Prints William. 1996. aastal lahutasid printsess Diana ja prints Charles oma abielu, aasta hiljem suri printsess Diana autoõnnetuse tagajärjel Pariisis, kui ta üritas kõmupiltnike eest põgeneda. Autos viibis ka tema armuke ärimees Dodi Al Fayed

4. John Lennon oli maailma ühe legendaarseima ansambli The Beatles asutaja. 8. detsembril 1980. aastal tulistas hullumeelne fänn Lennonit neli korda selga, mille tagajärjel Lennon suri, vallandades ülemaailmse leina ja tuhandeid tribüütkontserte, mis pole lakanud tänapäevalgi.

5. Kurt Cobain oli kuulsaima grungebändi Nirvana solist, kes otsustas 5. aprillil 1994. aastal endalt elu võtta pärast pikaajalist narko- ning alkoholisõltuvust. Enesetapu viisiks valis ta kuulilasu pähe.

6. Tupac Shakur on müünud üle 75 miljoni albumi ning on ajakirja Rolling Stones edetabeli kohaselt 86. plaadiartist terves maailmas. 13. septembril 1996 suri mees mõned päevad eelnenud tulistamise käigus saadud vigastustesse ning tema surma asjaolud on endiselt segased ning sellega seotatakse mitmeid tänapäeva tuntud räppareid. 

7. Sharon Tate oli ameerika näitlejanna ja modell, kes oli abielus filmilavastaja Roman Polanskiga. 9. augustil 1969. aastal leiti tema laip Polanksi kodust koos nelja teisega. Tate oli lapseootel ja pidi paari nädala pärast sünnitama, mis teeb sellest ühe ajaloo traagilisema massimõrva.

8. Heath Ledger oli Austraalia näitleja, kellele ennustati järgmise Mel Gibsoni staatust. 22. jaanuaril 2008. aastal suri ta retsptiravimi üledoosi, mida ta depressiooni ravimiseks tarvitas.

9. Aalyah Haughton oli R’n’b printsessina tuntud laulja, modell ja näitleja, kes suri koos kaheksa teise inimesega 25. augustil 2001. aastal lennuõnnetuse tagajärjel.

10. Stevie Ray Vaughan oli üks oma aja kuulsamaid bluuskitarriste, kes võitles 20 aastat narko- ning alkoholisõltuvusega ning olles viimaks paar aastat täiesti puhas olnud, istus Eric Claptoni asemel tema ja ta kaaskonna helikopterisse, sest Clapton otsustas kontserdipaika veidi pikemaks pidutsema jääda. Helikopter koos Vaughani ja Claptoni kaaskonnaga kukkus alla 27.augustil 1990.

Neli inimest kümnest on surnud just augustikuul, mis on ka sel aastal silma paistnud rohkete ebaloomulike surmade poolest.