Mäletatavasti jäi Savisaar politseile vahele 6. juuni hommikul Peterburi tee alguses teetööde alas, kus ületas kiirust vähemalt 31 km/h, määrati talle 320 euro suurune rahatrahv ja võeti kaheks kuuks autojuhtimisõigus, mis jõustus 4.juulil, seega ei tohiks kuidagi karistuse aeg veel olla mööda saanud!

Linnapea on kiiruseületamisega varem korduvalt vahele jäänud - möödunud aasta septembris sõitis mees Tallinna-Narva maantee 60. kilomeetril kiirusega vähemalt 137 km/h ning 2007. aasta juulis, kui Savisaar sõitis Vihula vallas 51 km lubatust kiiremini ning jäi kolmeks kuuks lubadeta.

2000. aasta augustis sõitis ta Pärnus 40 km/h lubatust kiiremini ning 1999.aastal tabas politsei ta liialt jõuliselt gaasipedaalile vajutamas. Kuna praeguseks on viimasest rikkumisest juba 2 kuud mööda saanud, siis jääb üle vaid kontantseerida fakti, et huligaanset liiklemist harrastav linnapea on roolis tagasi.

Savisaare roolis istumist ei saa mingil muul moel põhjendada, kui et kas läks tal tõesti korda karistus vaidlustada, mis on linnapea vaidlemishimu arvesse võttes täiesti võimalik või rikkus ta jälle eeskirju ja istus ilma juhtimisõiguseta autorooli.