Käesolevas videoklipis on näha, kuidas kleenuke 10-aastane tüdruk Aistė Erstikytė Vilniuse kontserdil Gaga juurde lavale tõstetakse, ta superstaarilt kallistuse saab ning seejärel pikka inglisekeelse pöördumise osaliseks saab. "Kuidas su nimi on? Alice? Sa oled ilus! Ma alati püüan leida kedagi, kes näeb häbelik välja, kuidas on samas julge!" alustab Gaga.

"Ta vist ei saa inglise keelest aru, eks?" jõuab superstaar üsna pea oma vestluspartneri keeleoskusele jälile. "Okei, aga filmige siis seda praegu, riputage youtube'i ja tõlkige talle pärast, mis ma rääkisin," palub ta publikut.

Järgneb pikk ja südamlik lugu Gaga enda lapsepõlvest ja sellest, kuidas muusika oli tema suureks kireks juba nooruses. "Sinuvanusena ma mängisin klaverit ja kirjutasin muusikat, see ei olnud lihtsalt hobi, vaid tõeline kirg!" meenutab ta.

"Mulle polnud oluline, kas kontserdile tuleb 15, 30 või 300 inimest, kuid ühel hetkel seisin ma 30 000 inimese ees, kes teadsid mu laulude sõnu peast ning siis mõistsin, et ükski unistus pole liiga suur, kõik on võimalik!" hõiskab ta ning asub esitama laulu "Marry the Night", tantsides koos õnneliku Leedu tüdrukutirtsuga.

Tohutult armas! Huvitav, kas keegi Eesti publikust samasuguse kohtlemise osaliseks saab?