"Backstage'i õnnestus mul minna tänu sellele, et olin üks esimesest neljast fännist, kes järjekorras ootas ning tänu sellele oli nõus esimene fänn mind lava meet&greet'ile kaasa võtma. Lady Gagat kohates valdas mind eufooria, sest ta oligi päriselt meie ees," räägib Sandra, kes juba päev enne kontserti lauluväljaku juures kohal oli.

Selle tõttu oligi fänni esimene küsimus: "So you are real?", millele staar vastas: "Of course I am real, honey."

"Lady Gaga rääkis meile oma plaanidest, kellega ta plaanib muusikatööstuses koostööd teha jne. Siis anti võimalus kõigile neljale Gagaga privaatsemalt rääkida. Nimelt saime küsida küsimusi, teha pilti ning lasta tal autogramme kirjutada. Kuna olen ise tantsija ja Lady Gaga tantsijad on ühed maailma parimad, siis otsustasin et üheks minu küsimuseks oleks, et mille järgi valib Lady Gaga tantsijaid," muljetab Sandra privaatsest kohtumisest.

Lady Gaga vastas, et tantsijad lihtsalt peavad olema parimad ja füüsilisest atraktiivsusest ta ei hooli. Lauljatar rääkis Sandrale, et enamik tantsijaid, kelle ta palganud on, on tantsutööstuse jaoks olnud, kas liiga paksud, peenikesed või väikesed. Gaga lisas: "Mind huvitab talent ja tantsuoskused."

Erakordse kogemuse osaks saanud Sandra lisab: "Veetsime seal aega piisavalt kaua, saime ka näha Lady Gaga koera Fozzit, kes jooksis seal toas ringi. Tema make-up artisti Tarat ja tema hairstylist Fredericu."

"Kõik Lady Gaga Haus of Gaga crew liikmed on väga hoolivad fännide suhtes ning teevad kõik, et nad tunneksid end võimalikult hästi, olgu see siis oodates monster pit'i järjekorras või Gagaga backstage'is kohtudes. Fännidele anti veel igaühele üks valge roos, mis on Lady Gaga lemmiklill," jäi Sandra kogemusega väga rahule.

Vau!