Sellise idee pakkus korraldajatele välja produtsent Ivar Must ning koos Alar Kotkaga oldigi projekti eestipoolsed organisaatorid. „Neiud esitasid Sofia Rotaru hitti "Odna Kalyna", mis oli mõeldud hiljuti juubelit tähistanud Ukraina superstaarile sünnipäevaüllatuseks ning meid hüüdis välja laulu autor, Ruslan Kvinta," meenutab Ivar Must.

Kuuldatavasti oli meie tüdrukute esitus sedavõrd kaasahaarav, et nii Alla Pugatšova kui ka Sofia Rotaru tõusid püsti ja hakkasid omavahel tantsima ja liitusid poole laulu pealt Trio Baltijaga laval. Kogu saal jälgis toimuvat püstiseistes ning õhtujuht Maxim Galkin nimetas lauluprojekti naljatamisi „Trio Baltija ja Vene showbusiness’i kalleimad taustatantsijad“.

"See oli üle ootuste lahe esinemiskogemus!" juubeldab Ithaka Maria nüüd paar päeva hiljem. "Niisuguste ovatsioonidega, kus pärast etteastet hõisatakse „te tegite ajalugu“, pole mind kas väga ammu või siis lausa mitte kunagi vastu võetud," meenutab ta. Publiku küsimuse peale, mil määral ta idanaabrite muusikaga kursis on, loetleb Ithaka Maria päris mitmeid. "Näiteks Nautilus Pompilius, Zemfira, Kino ja üks väga kift bänd on 7b!" soovitab ta.