Jäätantsudel rohkem huvilisi kui võistlustantsudel? 

"Saatesse osaliste meelitamine oli küll keeruline, kuid väga üllatusterohke," avaldab Heili Klandorf ja arvab, et eks asjale aitas kaasa see, et ta ise on väga järjekindel. "Ma ei pelga pöörduda inimeste poole igal aastal sama küsimusega," naerab Klandorf. "Ega kunagi ei tea, äkki sel aastal ollakse valmis meie projektis kaasa lööma, kui varem pole aega või tahtmist olnud, seega, järjekindlus viib sihile!" jagab ta lahkelt eduka veenmise valemit.

Üllatav on see, et Klandorfi kinnitusel tundub mõnele osalisele jääl tantsimine rohkem sport kui parketil tantsimine. "Julgen öelda, et meie selleaastane tähtedest osalejaskond on väga, väga põnev ja nimekas," kinnitab ta ja lisab juurde, et asjale lisas põnevust see, et tähed kinnitati viimasel minutil. "Tahtsime saada ja saime parima võimaliku seltskonna!" kõlab kindel seisukoht.

Osalejate tervis kindlustatud ja meedikud kohal!

Treeningud kulgevat rahumeelselt, sest esimesed paar nädalat on tähtedele ja nende partneritele uue olukorra ja partneritega harjumiseks. "Olen kuulnud, et kukkumisi on, aga seni on kõik sellise "käib asja juurde" piiridesse jäänud," vaigistab Klandorf televaataja hirmu, et ekraanil saab palju valusaid prantsatamisi näha. Lisaks on kõigil osalejatel tehtud kindlustusleping ning stuudios on ka vajalikud spetsialistid.

Heili Klandorf ise nimetab end pühapäevauisutajaks. "Vahel käin niinimetatud avatud jääl, aga pean siiski tunnistama, et viimastel aastatel mul lapse ja töö kõrvalt hobideks eriti aega ei jagu," tõdeb ta. Loodetavasti aitab "Tähed jääl" projekt tema uisutamisisu taastada, sest enda sõnul pole ta veel ühtegi paari jääl näinud, mistõttu on elevus hinges täpselt sama palju kui televaatajal.

Kes on "Tähed jääl" osalised, selgub juba täna Kanal2 uudistesaates "Reporter"! Vaata kindlasti.