Suhted jääga algasid juba õige varakult

"Minu suhted uisutamisega algasid lapsepõlves tiigijääl, kus poistega jäähokit mängisime," meenutab Pearu oma esmakokkupuudet jääga ning kinnitab, et see ei jäänud sugugi viimaseks, kuna nüüdne saatekaaslane Emil Rutiku kutsus teda vahvasse hokipunti "Talpennid", kus mängisid näitlejad, muusikud,kunstnikud ja muidu toredad härrad.

"Uisutamise armastus jätkub nüüd umbes paar korda nädalas treeningutega muusikute hokitiimis" Zveri"," jätkab Paulus ning kinnitab, et hoolimata sellest, et tal hokimäng selge, on treenimine sünteetilisel jääl ja iluuiskudega hoopis midagi muud. "Mul ei tulnud väga kaua mõelda saates osalemise üle, idee meeldis ja huvitas kohe!" rõõmustab ta Kanal2 pakkumise üle.

Pearu: tantsusaatesse poleks ma kindlasti läinud!

Kõige keerulisemaks peab laulja iluuisukude otsas olevate sakkdiega kohanemist. "Olen pidevalt käpuli!" naerab ta, kuid kinnitab, et hakkab juba harjuma. "Tantsusaatesse poleks ma kindlasti läinud, sest mul on kindel eesmärk saates osalemisega lisaks heategevusele ka uisutamist propageerida," kinnitab ta ning põhjendab seda sellega, et oli üle kümne aasta laste hokiklubi president ja tahaks, et rohkem noori julgeks jää peale minna.

Pearu treener ja tantsupartner on imekaunis Emili, kellega laulja on väga rahul. "Tundub, et sobime. Tema juures on hea,et ta suudab mind rahustada, kui rapsima hakkan ja närvi lähen. Aga ta on ikka selline leebekene, tundub vähemalt esialgu mulle," muigab Pearu. "Palja jõuga pole siin suurt midagi peale hakata, tuleb ikka graatsiat ka kasutada, ilma selleta ei saa!" arvab ta ning kinnitab, et just see ongi raskeim osa.

Vigastusi ei pelga

"Karusest hokimängijast tuleb teha enam-vähem talutav uisupartner," sõnastab ta oma treeneri Emili missiooni. "Konkurendid on puha olümpiavõitjad ja maailmameistrid ja muidu andekad inimesed, nii et raskeks läheb. Üks hea asi on aga see, et vigastusi Pearu ei pelga. "Oluline on, et tants vaadatav välja näeks, filmida on alles vara, me alles õpime ja teeme esimesi tõsisemaid samme.

Väga põnev, jääme tulemusi ootama!