Hokimehe hoiak annab tunda, ent lootused on suured

"Pearu oskas esimest korda jääle tulles minu jaoks üllatavalt hästi uisutada," kirjeldab Emili, kuid lisab juurde, et eks oli põhjuseks see, et laulja on varem hokimängu harrastanud. "Tasakaal oli täitsa olemas, kuid hokimehe hoiak annab veel veidi tunda," muigab ta ning ilmselt saabki see olema kõige raskem katsumus - muuta karusammuga hokimängija graatsiliseks iluuisutajaks.

Emili kinnitab, et jõud tuleb kasuks, kuid kindlasti on vaja huvitavate kavade esitamiseks õppida erinevaid spetsiifilisi elemente. "Olen üsna kindel, et iga asi on algul keeruline, kuid mida rohkem harjutada, seda kergemaks läheb," räägib ta ning lisab juurde, et kontide murdmine ei pruugi juhtuda sugugi hirmkeeruliste trikkide sooritamisel.

Emili: Pearu on väga töökas ja püüdlik

Treener kinnitab, et Pearu on väga töökas ja püüdlik ning pärast paarinädalast trenni on juba edasiminekut näha. "Otse-eetris saab ta kindlasti suurepäraselt hakkama, ma ei kahtlegi selles! Aega harjutada ju veel on ning koostöö temaga on väga hea. Võin juba praegu öelda, et minul on partneriga vedanud!" kinnitab ta.

Otse-eetri närvi Emilil ei ole, selleks olevat veel liiga vara. "Keskendun hetkel meie mõlema treenimisele ja õpin tundma Pearu tugevamaid külgi, et need kavades saaks esile tuua. Loodan, et närvi mõttes on mulle abiks mu enda varasemad esinemiskogemused. Samas on kõik minu jaoks väga uus ja teistmoodi," kirjeldab ta saatele eelnevaid tundeid ning lisab juurde, et pole hetkel esinemist veel videos näinud, kuid arvab, et ka ilma nägemata saab juba paljusid vigu parandada.

Kes on Emili Arm?

Emili Arm on uisutanud Eestis erinevate treneerite käe all nagu Anna Levandi ja Lea Rand, võitnud esimesi kohti Eesti Juunioride võistlustel jäätantsus. Viimati võistles ta Hispaania koondises, mida peab enda jaoks kõige huvitavamaks ja raskemaks ajaks senises uisutamise karjääris. Võistlemisest tõmbus ta tagasi, kuna sai vigastada. 2011/2012 hooajal olid kõik kavad lihvitud ja kostüümid valmis, kuid paar nädalat enne esimest ISU Grand Prix etappi juhtus õnnetus ning võistluskarjääril oli kriips peal.

Jõudu ja edu Pearule ja Emilile!