Galojan: ükski elusolend pole sellist inimjahti ära teeninud!

Jutt, mida Galojan räägib, pole suve jooksul muutunud ning ta kinnitab endiselt, et tal on töökoht, väga head kaitsjad ja sõbrad ning kõik, mis Eesti meedia tema kohta kirjutab, on vaid muusika ta kaitsjate kõrvadele. Samuti soovib blondiin, et tal oleks rohkem vaba aega, et võõrustada kõiki sõpru, kes talle väidetavalt igal nädalal külla lendavad.

"Ma pole iial varjanud kusagil, et mind otsitakse Eestis taga," kinnitab ta "Reporterile" ning lisab juurde, et kõik suhtuvad sellesse mõistvalt, et tal viimase 6 kuu jooksul on vaja olnud käia end mitu korda nädalas politseijaoskonnas näitamas, tõestamaks, et ta ikka veel riigis viibib. "See inimjaht on 5 aastat kestnud ning ükski elusolend pole sellist kohtlemist ära teeninud," teatab Galojan.

Galojani juhtum algatas olulise seadusemuudatuse

Galojani endine erakonnakaaslane ning hetke suurimaid vaenlasi Igor Gräzin kinnitab, et lisakaristust neidisele vähemalt praeguste seaduste põhjal määrata ei saa isegi siis, kui ta lõpuks Eestile välja antakse ning see olevat meie õigussüsteemis lubamatult rumal seaduseauk.

"Galojani juhtumist on ühtteist õppida ehk kui on süüalusele mõistetud vabaduse kaotus, siis rakendatakse talle ikkagi riigist väljasõidu keeld ja kui on vaja lahkuda, siis oleks määratud vähemalt mingi kautsjon,"arutleb Gräzin ning lisab juurde, et vastav seadusemuudatus on juba õnneks töös.

Gräzin: Galojani vaated on kõrvulukustavalt lollid, ta on kuritegelik idioot!

Gräzin peab ehmatamaks seda, et Galojan tegeleb Londonis poliitilise analüüsiga. "Olen oma sealseid sõpru, kolleege ja tuttavaid hoiatanud, et üks selline analüütlik on liikvel, et pange igaks juhuks rahakott pintsaku põuetaskusse. Võite osta talle rinnahoidja või pokaal veini, aga ärge tema analüüsi tõsiselt võtke," pugistab ta naerda.

"Galojani vaated on kõrvulukustavalt lollid ja ta on kuritegelik idioot! Teda ei süüdistada milleski muus, kui sellest, tibi varastas! Tema käes oli võõras raha, mille ta pani tuuri. Ta on lihtsalt varas. Tibu, ära enam varasta, hakka ausaks!"

Vaata skandaalset uudislugu SIIT!