Cannes´i filmifestivali publiku poolt kiidetud filmis mängib peaosa Brad Pitt, kes on viimase aastakümne suurimaid tähti Hollywoodis. Samuti teevad suurepärase rolli mehed nimega James Gandolfini ja Vincent Curatola, kes on eestlastele tuttavad maffiaseriaalist „Sopranod“.

Filmi tegevustik toimub keset 2008. aasta majanduskriisi ning seda iseloomustab hästi filmis kõlav mõte: "Ameerika – ei ole riik, vaid räpane äri." Paradoksaalne, aga majanduskriis mõjus kõige rängemalt gängsteritele, röövides neilt ebaausalt teenitud raha. Ebaseaduslikud
mängud on ainukesed järelejäänud kasumiallikad selles varimajanduses. Kui aga maffia kontrollitud pokkerimängus toimub röövimine, saadavd maffiabossid mängu oma ässa – julma rõhuja Cogani, keda mängib Brad Pitt. Info saamiseks ei koputa Cogan ustele, ta lihtsalt lõhub need maha.

Väsinud nägu, külmad silmad, põlglik pilk – Cogan on mees, kes ei löö risti ette millegi ees ning tabab mängleva kergusega ära oma ohvrite pahed ja nõrkused ning on valmis karistama kõiki pahelisi
tänavakurjategijatest kuni korrumpeerunud riigiametnikeni.

Filmi režissööriks on Andrew Dominik („Jesse Jamesi tapmine argpüks Robert Fordi käe läbi”). Osades: Brad Pitt ( „Vääritud tõprad”, „Trooja”), James Gandolfini ( „Sopranod”, „Mehhiklane”), Ray Liotta („Goodfellas”), Richard Jenkins („Söö, palveta, armasta”), Ben Mendelsohn („Teadmine”) jt.

Film esilinastub 19. oktoobril.