"Tore, et Eesti oludes on rockmuusikat propageeriv ja arendav meelelahutusasutus niivõrd kenasti püsti seisnud!" rõõmustab klubi mänedžer Henry Hinno. "Bände on käinud meil tõesti pea igast maailma otsast ja uus hooaeg tõotab tulla veelgi äkilisem," lubab ta ning lisab juurde, et soove Rockstarsis esineda saadavad artistid ise ning neid ei tule sugugi maa alt välja ajada.

"Paraku kui Eesti bändi kõrvale ei pane, on publiku huvi välismaise kraami vastu väiksem," räägib Henry. "Seetõttu saab näha väga paljusid Eesti artiste, trubaduure, rock muusikat mängivaid plaadikeerutajaid ja kõikvõimalikke stiile mängivaid bände. Me pakume võimaluse ka neile, kelles me näeme perspektiivi tulevikus ning asi tundub huvitav. Kunagi on kõik kuidagimoodi alustanud," arvab ta.

Suurel avaõhtul teevad muusikat karismaatilised vennad Janno Reim ja Erki Reim ansamblist Nevesis ning õhtu kütab kuumaks Rock DJ. Üritus algab kell 21.00, esimesel kahel tunnil pilet vaid 2 eurot ning neidudele kella 23ni sissepääs jumalamuidu!