Helen veetis kuuma päikese all 6 päeva ning kinnitas, et 14 tüdrukuga konkureerimine oli väga põnev. "Poleks osanud uneski näha, et ma midagi nii huvitavat võin kogeda," muljetab ta ning meenutab, kuidas maailmakuulus laulja/fotograaf Bryan Adams teda pildistas. 

"Ma kartsin küll naisterahvaste õelust ja seda, kui kokku pannakse kaalutlevad ja aeglased eestlased  ja temperamentsed kreeklased ja hispaanlased!" naerab ta, kuid kinnitab, et kõik läks siiski hästi ja lisab juurde, et tegelikult pidid neiud alla kirjutama ka lepingule, mille üks punkt keelas õelutsemise.

Kuna Martini Royale'i konkursi võitja saab auhinnaks 12 disainerrõivaste komplekti ja 12 paari Christian Loubutini kingi, siis tundub see Helenile alles üsna utoopiline. "Ma tean, kuidas ma selle raha investeeriks: osa annetaks heategevusele, osaga kindlustaks endale tulevase kodu, osa kasutaks oma muusikukarjääri edendamiseks," arvab ta.

Vaata, mida Helen Publikule veel rääkis:

Hääletussüsteemist:

Algul toimus Facebookis konkurss, kust valiti välja 2 Eesti esindajat ning kolmanda valis välja meie kohalik žürii. Kolmest neiust valis Eesti esindaja välja rahvusvaheline žürii. Nüüd toimub Martini Facebookis uus hääletus Ibizal filmitud videote põhjal, mis kestab kuni 7.oktoobrini.

Kõigi riikide neiud on seal jagatud 4 gruppi, kus igast grupist saab edasi 1 tüdruk Milanos toimuvasse lõppfinaali. Neljale Facebooki hääletuse põhjal edasisaajale valib lisaks žürii lisaks veel 3 tüdrukut juurde ning kokku on superfinaliste 7. Hoiame Helenile pöialt! Hääletada saab SIIT