Rääkisime teemal, et kas on ilus, kui tüdruk kannab miniseelikut ja väga sügava dekolteega pluusi või on meeldivam näha noort naist pigem stiilselt ja mitte nii paljastavalt riides?

Ma ei ütlegi, et peaks käima ringi nagu nunn. Kindlasti mitte. Aga lihtsalt mitte selliselt, et poisid vahivad ainult su rindu või tagumikku. On ka tüdrukuid, kes suudavad miniseelikut ja avarat pluusi kanda nii ilusti välja, et see ei tekita litsakat muljet.

Samas on ka tüdrukuid, kes ei näita ühtegi võlu ja ei paista kuidagi silma, mis ei ole ka ju nii hea. Ja jällegi on tüdrukuid, kes käivad täiesti tavaliselt riides ja lummavad poisse oma näolapiga.

Pigem eelistaksin tunda end elulõpuni koledana ja nähtamatuna, kui teaks, et poisid ajavad mind taga minu rindade või tagumiku pärast.

Ise kannan ju ka lühikesi pükse või toppe suvel, aga enda arust ei ole mul küll nii haarav välimus, et poisid peaks taga ajama. Samas kui ma olen teksapükstes ja pluusides, kus minu kehavõlud välja ei paista ja ma ikkagi kellelegi meeldin, siis ma tean, et see on minu enda iseloomu, mitte välimuse pärast.