Ka eelmisel aastal võtsid City Motorsi korraldatud üritusel omavahel mõõtu Koit Toome ja Ewert Sundja ning teise koha teeninud Sundja naases sel aastal rajale revanšimõtetega. Algus tõotaski head: kui esimeste ringide järel oli Koit parem, siis juba varsti näitas kiiremaid aegu hoopis Ewert. Seejärel võttis aga Koit mõned õppetunnid vormelipiloot Sten Pentuselt ja oluliselt paranenud rajatundmise ning Megane RSi tunnetusega ei jäänud enam paremuses kahtlust: Koit tegi Ewertile pähe.

Mõlemad mehed jäid võistluse ja uue Renault Megane RSiga väga rahule.

„Päris vinge oli sõita, sellel autol ikka tõmmet on,“ võttis päeva kokku Ewert Sundja.

„Väga äge oli, tahaks veel sõita!“ ei varjanud ka Koit Toome oma vaimustust.

Lisaks staaridele olid rajale lastud ka tõelised profid: Megane RSi roolis tegid kiiremaid ringe Sten Pentus ja Eesti esimene naisvormelipiloot Nanci Ristla. Võrreldes eelmise aastaga suudeti uuel rajal demonstreerida tõeliselt suuri kiiruseid: Sten Pentuse spidomeeter näitas kohati lausa 190 km/h.

Sarnaselt muusikutele jäid ka professionaalsed võidusõitjad Megane RSiga igati rahule.
„Mulle meeldis, sest auto on väga hästi õnnestunud. Juhitavus on väga hea, pidurid samuti ja vedrustus ka igati sobilik. Ütlen ausalt, et uus Megane RS on pikk samm sportlikkusele lähemale,“ kommenteeris Pentus.

City Motorsi rallipäeval näitas oma oskuseid ka Londoni olümpial osalenud maratonijooksja Evelin Talts. Lisaks said isiklike autode testimiseks rajale kõik teisedki Megane RSi omanikud. Emotsionaalsust jagus ka raja kõrvale, kus hinge kinni hoides jälgis rallit ning rajalt väljasõite City Motorsi turundusspetsialist Anne Krupp.

Õnneks pääsesid kõik inimesed ja autod suuremate vigastusteta ja selle asemel läks nii mõnigi algaja autojuht koju hoopis tõeliste vormelipilootide õpetussõnadega.

Vaata asjaosaliste kommentaaridega videot: