Messil Street Mirror Expo 2012 on esindatud parimad kohalikud tätoveerimisstuudiod ja mitmed välismaised tegijad. Külastajatel on võimalik tutvuda laiemalt kõigega mis teemaga haakub, tutvuda erinevate tehnikate ja tattoo kunstnike loominguga. Lisaks tätoveeringute loojatele on esindatud rõiva- ja ehtebrändid, elustiiliajakirjad ja tätoveerimisvahendite edasimüüjad.

Street Mirror Expo 2012 raames toimub Eesti suurim tätoveeringute hindamine. Sel aastal on tööd jaotatud 16 erinevasse kategooriasse.

Flying Pig Suspension Team pakub vaatemängu mis kindlasti ei jäta külmaks. Suspension on performance mille juured ulatuvad Põhja-Dakota alade Mandani indiaanihõimude rituaalide juurde. Suspensioni puhul riputatakse isik üles nahka läbistavate haakide abil. See võib olla moodus meditatsiooniks kui ka esitluskunstiks. Sankt Peterburgist tuleva Flying Pig Suspension Teami performance on kindlasti üks tänase päeva tõmbenumbreid Street Mirror Expo messil.

Õhtu lõpetuseks astuvad Rock Cafe laval üles kodumaise raskeroki paremikku kuuluvad Driven, Goresoerd ja industriaali esikahur No Big Silence.

Järjekorras kolmas Street Mirror Expo toimub Rock Cafes täna 15. Septembril. Uksed avatakse kell 12.00 ja õhtune kontsert algab kell 22.00.

Ajakava:
12.00 Street Mirror Expo on külastajatele avatud! Olete kõik oodatud!
15.00 Aerograafi meistrid näitavad oma oskusi
17.00 Teravaid elamusi pakub „Flying Pigs Suspension Team”
18.00 Parimate tätoveeringute välja selgitamine
20.30 Tallinn Burlesque Stuudio omanik ja Eesti esimene Burlesque tantsija ja koreograaf Lady Daisy esitleb „Street Mirror Expol” erootilise show - Light and Skin

21.00 Autasustamine ja oksjon
22.00 Driven
23.00 Goresoerd
00.00 No Big Silence

Pilet ukselt 6 eur, alates 21.00 - 8 eur