Üha rohkem võidab elektroonilise tantsumuusika stiilide virr-varris poolehoidu deep house ning soojad ja vetruvad palad trügivad paljude tuntud tegijate dj-settidesse. Just sellist muusikat saab kuulda Partei Tech & Body pidudel. Kui varem on Tech & Body maale toonud sellised tuntud house-artistid nagu Roberto Rodriguez, Rasmus Faber, Ian Pooley, Pete Heller, siis ka seekord jätkab Partei samal lainel, külla tuleb Shur-I-Kan Inglismaalt.

Shur-I-Kan, pärisnimega Tom Szirtes, on väga mitmekülgne elektroonilise muusika produtsent, hetkel üks tuntumaid briti deep house produtsente, kes on kätt proovinud ka teiste elektroonilise muusika stiilidega, teinud mahedat hip-hop’i ja ekperimenteerinud chill-out muusikaga.

Tema loomingut väljastab briti üks tuntumaid plaadifirmasid Freerange Records, mis aastal 2007 valiti briti parimaks plaadifirmaks! Shur-I-Kan’i diskograafia on väga pikk ning ta on remiksinud paljusid tuntud esitajaid, näiteks Tom Middleton, Robert Babicz, Joey Negro, Miguel Migs, Motorcity Soul ja teisigi.

Peo juhatavad sisse Partei residendid Dave Storm ja Ecstatic.