"Oleme kaasanud oma tegevustesse Marko Matvere ning loosime välja uhke merereisi 8-sele seltskonnale katamaraanil Nordea, kus Nordea kapten Toonart Rääsk pajatab merejutte lausa 3 tundi, millele järgneb õhtusöök Restoran Kaljases Marko Matvere merejuttude ja laulude saatel, mis kestab poolteist tundi," räägib Kaljase müügijuht Liina Saamel.

Liina Saamel sõnul saab võitja seltskond Nordeale kaasa ka piknikukorvi restoran Kaljase peakoka poolt kokku pandud suupistetega ja Liviko poolt välja pandud jookidega. "Pärast ootab restoran Kaljases võitja seltskonda 3-käiguline õhtusöök koos toidukõrvale sobivate veinidega Liviko’lt," lisab ta ülimagusaid auhindu veelgi juurde.

"Muide, õhtune osa, kus Marko Matvere merelaule ja jutte esitab on kõigile tasuta, seega elamus on garanteeritud ka neile, kellele loosiõnn ei naerata," räägib Liina Saamel.

Kampaania reeglid: Kampaania algab täna, 20 ja kestab 11.oktoobrini. 21 päeva jooksul loositakse iga päev üks finalist, kes pääseb finaali. Finaali jõudnute vahel loositakse viimasel päeval võitja, kes saab koos oma 7 sõbraga peaauhinna osaliseks. Loosimises saad osaleda Kaljase Facebooki lehel SIIN.

Publiku kinkekaardid võitsid Peeter Birk ja Gea Römmel. Palju õnne!

Tähelepanu! Ühe auhinna osa näol on tegu alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!