24. veebruaril 1987 aastal andis Tallinna 10. Keskkooli noortebänd Terminaator oma esimese kontserdi. Kuigi tänavu suvel leidis aset juubelituur mööda Eesti linnasid, siis klubilaval on üks korralik rokkiv sünnipäev pidamata. Terminaator lubab nö parimate palade kontserti, kus tulevad esitamisele bändi kullafondi kuuluvad laulud "Juulikuu lumi", "Muinasjutumets", "Carmen", "Ajateenija", "See ei ole saladus" ja paljud teised. Terminaatori juhtfiguur Jaagup Kreem lausus, et bändil on erakordselt hea meel võtta juubeliaasta kokku suurejoonelise kontserdiga justnimelt Rock Cafés. "Kuna meiega koos on lavale on tulemas endised kitarristid Elmar Liitmaa ja Sulliwan, siis arvatavasti teeme ka selliseid lugusid, mida kuulajad tükk aega pole kuulnud," lausus Kreem.

Terminaator sai alguse Tallinna 10. Keskkoolist ehk siis praegusest Nõmme Gümnaasiumist. Sama kooli õpilane Jaagup Kreem hakkas bändi tegema 1987. aastal, õppides siis 7. klassis ning esimene avalik esinemine leidis aset samal aastal Tallinna 47. Keskkoolis toimunud koolibändide festivalil. Laiema tuntuse saavutas Terminaator 1992. aastal, kui võitis noorte bändide festivali "Rock In". Samal aastal esines Terminaator juba Rock Summeri pealaval.

Läbimurdeaastaks võib pidada 1994. aastat, kui albumilt "Lõputu päev" leidsid raadiojaamade mängukavades koha lood "Torm", "Meeletu maailm" ja "Ainult sina võid mu maailma muuta". Järgmisel aastal ilmunud alumbilt "Minu väike paradiis" pärineb aga bändi surematu ballaad "Juulikuu lumi". Tänaseks on Terminaator andnud üle 800 kontserdi, sealhulgas on esinetud ka Lätis, Leedus ja Soomes.

Kuni septembri lõpuni maksavad piletid kontserdile hinnaga 8 EUR, oktoobrist on eelmüügihinnaks 10 EUR. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Café kassas. Uksed avatakse kell 21.00, kontserdil kehtib vanusepiirang 18 eluaastat.