Teiste seas võttis Saagim eetris pihtide vahele hommikuprogrammi varahommikuse külalise, saatejuhi Piret Järvise, kes saabus stuudiosse rääkima oma uuest saatesarjast "27".

Muuhulgas uuris Saagim Järviselt, miks talle meeldib töötada koos "väikeste kuivetunud vanainimestega", vihjates uuele kaassaatejuhile Indrek Treufeldtile ning "Pealtnägija" meeskonnale, ning kus elavad Euroopa kõige kuumemad mehed.

Teist hooaega "Pealtnägija" toimetuses tegev Järvis kaitses ustavat oma meeskonda, kiites "Pealtnägija" toimetust taevani. "Kuigi kõik tema saated on tõesti tähtsad ja poliitilised, ei ole Indrek kindlasti väike kuivetunud vanainimene, vaid üks lõbusamaid inimesi, keda viimasel ajal olen kohanud," kirjeldas Järvis koostööd Treufeldtiga, kellega koos ta saate jaoks materjali kogudes kõik Euroopa riigid läbi reisis.

Kõige kuumemad mehed on Järvise meelest jätkuvalt Eesti omad. Kõige lahedamad naised pidada elama aga hoopis Kreekas, täpsemalt kloostris. "Nad on väga vallatud," meenutas Järvis lugu, kuidas üks Kreeka traktorihuviline noviits sarja operaatoritele silma heitis.

Loomulikult ei jätnud Saagim ka Järvise eraelus urgitsemata ning sai teada, et Piret Järvis tõepoolest jätkuvalt endise ja nüüd taas praeguse kallima Kallervo Karuga kokku elab.

Piret Järvise värske saatesarja "27" uus osa on eetris sel reedel kell 19.35 ETV-s.