"Ma tahan panna kokku ooperi ja rokkmuusika ja eksperimenteerida daftpungiliku saundiga," tutvustab ta Mai Skizo üldist kõlapilti ja ulatab meile oma teise singli, millel hüpnotiseeriv foto alassti Janast keset loodust. Foto autoriks on fotograaf Jelena Rudi. "Siin olen ma väga üksi ja kaotanud ennast ja nüüd olen end leidnud," lubab Jana oma fännidele.

Mai Skizoga sai koostöö alguse siis, kui Jana leidis bändi, kellel pole head lauljat, kuid on suurepärased pillimehed. "Me saime trummar Arviga kokku pool aastat tagasi ja oleme nüüd perekond. Mina vastutan nende eest, I'm a big mama!" ("olen suur emme" toim.)

Kuna Jana on lisaks kaunile häälele ja ekstravagantsele välimusele silma paistnud ka rohkete skandaalide ja muusikastiilide vahetamisega, uurisime temalt, millised on nüüd suhted klubimuusikaga. Kuigi Jana sellele küsimustele väga meelsasti ei vastanud, kinnitas ta siiski, et diskostiil oli vaid katsetus ning andis mõista, et klubidest teda enam otsida ei tasu.

"Rokk on klassika, rock forever! ("rokk igavesti!" toim.) Paljud inimesed, kellel on suur hing ja kes on targad, fännavad seda muusikat. Plaadi täpset kuupäeva ma veel ei tea, aga me katsetame, teeme öösiti proove, ausõna!" kõlab Jana lubadus. 

Vaata, mida Jana Publikule veel räägib ja laulab: