Kolme hääletusvooru järel on Helen Adamson oma hääletusgrupis ligi 5000 häälega esimesel kohal. Praeguste hääletustulemuste põhjal võib Adamson finaali lõppvoorus rinda pista Leedu, Gruusia ja Kasahstani kaunitaridega.

„Loodan tõesti, et mul õnnestub oma fännide ja sõprade abiga esikoht ka viimases hääletusvoorus säilitada, üldarvestuses nelja parima seas finaali lõppvooru pääseda ning oktoobris end taas žüriile tõestada. Ma usun, et meie väike Eesti väärib teiste suuremate riikide seas lõppfinaalis kohta!“ sõnas ta.

Konkursi viimane voor ja hääletus kestab 7. oktoobrini Martini Facebooki fännilehel.

Martini Royale talendijaht on ülemaailmne otsing, et leida naist, kes kehastab kõige paremini Martini filosoofiat „Õnn on elustiil“. Enam kui 3500 kandidaadi seast valis rahvusvaheline žürii eesotsas prantsuse kingadisainer Christian Louboutiniga välja 28 naist.

Rahvahääletuse ja žürii valiku tulemusel jõuavad oktoobris Milanos toimuvasse lõppfinaali seitse naist, kelle seast selgitatakse välja Martini uus naisstaar, kes saab lisaks aule ja kuulsusele 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutini kingi ja 12 komplekti disainerrõivaid.