Moskva Levada keskus koostas tähtpäeva puhul uuringu, mis uuris presidendi populaarsust naiste seas, kirjutab Business Insider.

Putini võimukabinet näeb hoolega vaeva, et riigijuhi mainet ja macho-kuvandit kõrgel hoida, rõhudes just Putini mehisusele. Hoolimata suurest pingutusest selgub kõnealusest uuringust, et vaid viiendik Venemaa naisi peab presidenti endale sobivaks abielumaterjaliks.

Kindla ja veendunud "jaa" suudaksid altari ees välja öelda 6% vastanutest. 14% vastanutest vastas, et võimaluse korral nad mehega tõenäoliselt abielluks. Kõige parema meelega abielluksid Putiniga kesk- ja vähema haridusega 25-49-aastased naised ning samas vanusegrupis külanaised.

Presidendiga ei abielluks 66% Venemaa naistest, neist 43% olid abiellumisele kategooriliselt vastu. Kõige vähem soovivad presidendiga paari heita majanduslikult kindlustatud Vene naised (eitavalt vastas 86%), keskeriharidusega ja väiksemate linnade naised (71%) ning 55-aastased ja vanemad (70%).

Küllap ei oleks Putin ka kuigi ideaalne abikaasa, kui vaadata ligi 30-aastases abielus oleva presidendi ümber ringlevaid kuulujutte suhetest erinevate naistega. Või KGB ürikuid, mis räägivad temast kui naisepeksjast. Esileedit Ljudmilla Putinat pole juba ammu avalikel üritustel nähtud ning käivad kõlakad, et naine viibib vaimuhaiglas.