Publik tabas pärast saadet kõigi kolme erineva kohtuniku kolm lemmikumat neidu, kes kinnitasid kui ühest suust, et loodavad väga Mart Sanderi peale, kes lubas oma isiklike lemmikute eest võitlema asuda. "Me tõesti väga loodame ja teame, et on veeeeel üks võimalus!" avaldas "metshaldjas" Katrina Tammiksalu oma südamesoovi.

"Hea tunne on, kui kellelegi meeldib, mis sa teed!" tunnistas Katrina vihjates Mihkel Raua kiidusõnadele, mis puudutasid nii tema häält, muusikamaitset kui üldist karismat. (Katrina esitas Black Sabbathi laulu "War Pigs" ning võlus karmi rokikohtunikku toim.) Mart Sanderile meelde jäänud blond kaunitar Liis Reisner loodab aga, et peene ja šiki maitsega kunstnikuhärra nii tema kui oma lemmikute teiste eest võitlema asub. (Mart Sanderile meeldis veel ka Tuuli Rand toim.) "Mart, võitle!" surub Liis käed rusikasse.

Habras Getter Pärle meeldis aga väga Maarja-Liisile, kes mitu korda rõhutas, et neiu on väga särav, ilus ja armas. Sellest oli Getter üksjagu enesekindlust ammutanud ja väitis, et ei mõelnud üldse otse-eetri peale ega sellele, et kümned kui mitte sajad tuhanded inimesed teda jälgivad. "Mul tuli päris hästi välja ning mind ei üllatanud kohtunike lahked kommentaarid, sest ma tean, et sel aastal on väga tugevad lauljad," arvas neiu.

Vaata, mida neiud Publiku toimetajale veel jutustasid: