"See bänd on sellepärast olnud minu lemmik, et nende albumite saund on nii meeletult hea ja võimas, et mul oli äärmiselt suur huvi, kas seda suudetakse ka laivis teha ja suudeti veel paremini teha," jutustas Kristjan Publiku toimetajale õhinal. "Ega me midagi väga pikalt rääkida ei jõudnud, kuna nad läksid kohe lennujaama, aga kohtumine oli väga positiivne ja meeldiv on tõdeda, kui lahked võivad ühed artistid olla, kuigi nad on üks enimmüüdud bände maailmas ja tõelises rokkstaariseisuses!" meenutab ta.

Nagu needus või vähemalt Murphy seadusele kohane, unustas Kasearu ja tema bänd oma promomaterjalid hotelli, kuigi just sel õhtul oleks olnud ideaalne võimalus maailmakuulsatele artistidele oma plaat pihku suruda. "Me jooksime hotellist rongi peale ja tegelikult oleks vist jõudnud isegi enne rongi tulekut veel tagasi minna, aga ei hakanud minema ja no mis sa arvad, mis oli esimene küsimus meile: kus on teie materjal!?" muigab Kasearu ja tunnistab, et noorusaja iidoliga kohtumine võttis korraks fännivärina sisse küll.

19.oktoobril lõppeb konkurss, mille tulemusel valib Nickelback endale Peterburi kontserdile soojendusbändi. Kristjan pole veel otsustanud, kas osaleb või mitte, kuid peab seda väga võimalikuks. Loodame, et neil läheb siis hästi!

Kuula, mida Kristjan Publikule kaamerasse veel rääkis: