„TV3Play on asendamatu keskkond neile, kes soovivad tavapärasele telekavaatamise harjumusele lisaväärtust või kes ei pruugi alati õigeks ajaks lemmiksaadet vaatama jõuda. Lisaks senisele võimalusele TV3 ja TV6 programmi näha, pakume nüüd ka täiesti uut ja unikaalset sisu,“ ütles TV3Play ja MTG Eesti internetikommunikatsiooni juht Mario Liimann.

Ekstreem-Sommer (XTREME SOMMER) USA 2009. aasta dokumentaalsari.
Adrenaliinirohkes sarjas näeb kõige jaburamaid ja hulljulgemaid trikke, mis iial filmilindile jäädvustatud. Seikleja Kostas Sommer võtab vaataja kaasa metsikule reisile, kus ta muuhulgas püsib 8 põrgulikku sekundit rodeohärja seljas, sõidab hävitajaga kolmekordsel helikiirusel, tuhnib laavas, käes vaid kindad ja ees plastprillid, kõnnib paljajalu üle hõõguvate süte ning kihutab pisiautoga maailma kõige ohtlikumal romurallil.

Võitluskool (COMBAT SCHOOL) Kanada 2009. aasta dokumentaalsari
Dokumentaalsarjas jälgitakse esmakordselt jalaväelasi, kes teevad läbi militaarajaloo kõige tehnoloogiarohkemad, intensiivsemad ja realistlikumad lahinguõppused. Õppustel omandatud oskused võivad hilisemas lahingus päästa elusid – raske õppustel, kerge lahingus!

Võimatu teadus (SCIENCE IMPOSSIBLE) USA 2011. aasta dokumentaalsari
Sarjas vaadeldakse süvitsi uskumatuid, seletamatuid ja näiliselt võimatuid „üleinimlikke“ saavutusi ning analüüsitakse ja lahatakse nende taga peituvaid saladusi.

Lisaks on TV3Play.ee keskkonnas vaadatav ka kogu TV3 ja TV6 omatoodang, populaarsed telelood „Vaprad ja ilusad“, „Kirgede torm“, „Selline on elu“ ja „Kaunis Lola“. Olemas on ka hommikuste multifilmide arhiiv ning Vormel 1 sõpradele sõitude kokkuvõtted.