“Saates on igasuguseid põnevaid tegelasi ja kuna ma olen suutnud leida sinna inimesi enda tutvusringkonnast, siis see tähendab, et seal ei saa olla igavaid inimesi!” arvab ta ning lisab juurde, et hoolimata sellest, et ta ise on toimetaja, on ka tal vaja korraks osaleda. “Üks mu sõber, kes liitus viimasel minutil, palus mind appi,” põhjendab ta seda.

Mari-Leen kinnitab, et tal polnud saatesse inimeste leidmisega väga suur probleeme. “Väga palju oli neid, kes tahtsid ise tulla,” räägib ta, aga tunnistab, et oli ka neid, kes kartsid järjekordset freakshowd. “Üldiselt oli peamiseks vabanduseks ajanappus. Inimestel pole 5 päeva vaba aega, eriti staaridel,” kurvastab ta.

Kui varem on “Õhtusöök viiele” saade olnud puine ja üksluine teemade ettesöötmine, siis nüüd lubab Mari-Leen, et see muutub. “Eks ma ikka pean neile veidi teemasid ette söötma, aga mitte eriti. Mul on julmalt hea meel, et minu inimesed on lahedad!” kiidab ta osalisi.

“Ühes saates oli poiss, kellel oli raske koolivägivallajuhtum ja ma küsisin, kas ta oleks nõus rääkima — sellest sai hea teema, selgus, et meil oli seltskonnas ka üks koolikiusaja,” toob Mari-Leen näite.

Söögisaade on eetris igal argipäeval kell 19.30 (varasem “Omakohtu” kellaaeg)