"No tere sügis ja aitäh sügis, et ikka seenevihmaga meid kastad!" tervitab "Kinominutite" saatejuht Mihkel Sirelpuu vaatajaid värskes kodumaist filmiilma revideerivas kinosaates.

Tõsi mis tõsi! Sügis on kahtlemata käes ning mida muud vihmastel õhtutel ikka teha, kui pimedasse kinosaali lösutama ja elamusi saama minna. "Kinominutid" on sel pimedal teekonnal häälekaks teejuhiks.

Täna pööras "Kinominutid" pilgu kodumaise režissööri Ilmar Raagi ja tema uue, puhast euroopatõugu filmi „Eestlanna Pariisis“ poole. Täna esilinastunud linateos räägib sellest, kuidas saavad kokku suurilmadaam ja provintsist pärit naine ning muudavad täielikult üksteise elu. Filmifestivalidel auhinnatud mängufilm on üles fimitud Pariisis ja Eesti väikelinnades ning toob ekraanile Laine Mägi, Ita Everi ja tuntud Prantsuse näitlejanna Jeanne Moreau.

9GAG´i jälgijate mällu on kindlasti raiutud lause meisternäitleja Liam Neesoni poolt: “I will find you and I will kill you!“. Fännid tundsid kohe ära põneviku „Röövitud“, mis on saanud endale igati väärilise teise osa, mis saab terav olema!

Ka ei jäta sügisilmad noori armunuid või murtud südameid ilma pisaraid kiskuva romantilise komöödiata: lõikav huumor ja äärmuslik romantika ootavad vaatajaid filmis „Celeste ja Jesse“.

Vaata, mis kinodes veel jookseb, mis filme enim vaadatakse ning mis peatselt veel tulemas on "Kinominutite" 111. osast: