Läinud aastal 79-aastaselt surnud Taylori suhted meestega algasid juba siis, kui näitlejahakatis oli alles 12-aastane. 17-aastaselt oli Tayor juba tuntud meesteõgija. Hollywoodi legend Elizabeth Taylor ise kuulutas küll alati, et on maganud vaid nende seitsme mehega, kes ta altari ette viinud on. Värske elulooraamat "Elizabeth Taylor: Daami ei ületa miski" (Elizabeth Taylor: There Is Nothing Like a Dame) aga paljastab, et naisel olid suhted paljude näitlejate ning koguni tulevaste presidentide John F. Kennedy ning Ronald Reaganiga, kirjutab The Mirror.

Raamat väidab ka, et peale arvukate seksuaalsuhete tuntud meestega oli Tayoril teisigi saladusi. Nimelt olla viiel Taylori kokku kaheksast abikaasast homoseksuaalsed kalduvused, mille vastu näitlejannal midagi ei olnud. Teiste seas kuuluvad nimistusse näitleja Michael Wilding ja režissöör Mike Todd. Kord sattunud Liz koguni oma abikaasale Richard Burtonile peale, kui see parasjagu Briti näitleja Peter Lawfordiga seksis, kellele Taylor kunagi auto tagaistmel süütuse kaotas. Näitlejanna reaktsioon robustsevõitu vaatepildile oli olnud täiesti ükskõikne: "Laske edasi, poisid!".

Kõige uskumatum lugu raamatus väidab, et Richard Burton polnud mitte vaid homoseksuaalne, vaid ka seksuaalkurjategija - nimelt olla mees vägistanud Liz Taylori neljanda abikaasa Eddie Fisheri ning siis sellega Taylori ees uhkeldanud.

Raamat spekuleerib, et Liz Taylori isa ei ole mitte kunstiärimees Francis Taylor, vaid Victor Cazalet, kes näitlejanna biseksuaalsete vanematega grupiseksi harrastas. Grupiseks oli miski, mis ka Liz Tayloril endal vere keema ajas: kord veetis ta aega biseksuaalsete näitlejate Marlon Brando ja Montgomery Clifti seltsis, siis tulevase presidendi Kennedy ning näitleja Robert Stackiga. Taylor olla olnud väga armunud Frank Sinatrasse, keda ta püüdis endaga abiellume petta, väites, et on rase. 

Raamatu autor on Hollywoodi veteranajakirjanik, kes on kirjutanud nii Michael Jacksonist, Marlon Brandost kui ka Katherine Hepburnist. Ta on lähedane sõber Liz Taylori isikliku assistendi Dick Hanley'ga, kellelt suur osa raamatus avaldatud seni teadmata infost ka pärineb.

Fännide seas palju furoori tekitanud raamatu paljastused lõppevad 60ndate aastatega ning raamatus ei mainita Taylori veel elavaid endisi abikaasasid.

Enne surma tunnistas Liz Taylor isegi, et senised elulooraamatud avaldavad vaid pool tõde tema elust. "Ma ei saa teist poolt rääkida, sest mind kaevataks kohtusse," põhjendas Taylor.

Loe lähemalt ja vaata pilte The Mirrorist.