Millal alustas Mutant Disco? Kellel on vaja iga peo ajal trügida lavale joiguma lõõritama? Millise Venemaa linna nime kandis Operatsioon B peaesineja aastal 1997? Kes on need neli meest, kes pidulisi alati uksel tervitavad? Mis toimus samal ajal mujal? Millise laulva näitleja bändi nimi oli Raadio Maria? Kui tead kasvõi ühte vastust, siis oled oodatud täna ja ka 28. oktoobril toimuvale Von Krahli muusikaviktoriinile. Vanakooli peohunt või äsja täisea künnise ületanud kutsikas, vahet pole.

1992. aastat tegutseva ja seega Tallinna vanima järjepideva elavmuusika- ja DJ-klubi Von Krahli baari tähtsust pealinna peomaastikul on raske alahinnata. Just siin on alustanud, ja siia tagasi jõudnud, mitmed legendaarsed peosarjad. Just sellel laval esinemine näitab, et bänd on ületanud teatud künnise. Samas on see koht koduks kõigile skenedele. Räpparid ja rokkarid, trammi- ja bussijuhid, house'i-ahvid ja techno-diibitsejad - nimeta ainult.

Ja sina kallis melomaan saad oma teadmised proovile panna ristsõnameistri ja mälumänguri Villu Tamme ning muusikaajakirjanik Mart Niineste koostatud pähkleid närides. Pane sõpradega kokku oma kolme- kuni viieliikmeline punt ning tule kuu teisel ja neljandal pühapäeval Von Krahli kõigepealt plaaditurule, kus kohal on kõik põhilised plaadimüüjad ning enne koju kõrvu nuumama tõttamist ragista ka pisut ajusid. Nalja saab. Ja targemaks ka.

Sissepääs on tasuta!

Viktoriinile eelneb plaaditurg, samuti Krahli Baaris!