Juured 16.sajandis

Vähe on asju, mis oleks nii sügavalt prantsuse kultuuri juurutatud kui komme pidada seksipidusid. Prantslased on suured erootika ja hedonismi kummardajad ja sellist ellusuhtumist viljeldi juba 16.sajandil, kui loodi libertiinide sekt, kes ei pidanud ühtegi meelehead patuks. Kõik me teame, mis on sadism, eks? Aga seda, et alguse on see sõna saanud markii de Sade'i libertiinlikust tegevusest, teavad nüüd ka need, kes enne artikli lugemist seda ei teadnud.

Kõrged poliitikud olid põhitegijad

Kui kunagine Prantsusmaa presidendikandidaat Dominique Strauss-Kahn hotellikoristaja vägistamiskatselt tabati, kaebas ta kohtu all paljude oma kolleegide peale, kes pidavat armastama käia prostituutide manu. "Te oleksite üllatunud, kui teaksite, palju selliseid sekspidusid Pariisis peetakse," muigas ta tookord võimuesindajatele. "Raske on eristada prostituuti ükskõik millisest teisest alasti naisest," on tema kuulsad sõnad.

Partnerite vahetus? Pole probleemi

Sellised swingerite peod algasid nii ajalooürikute info kui ka tänapäeval levinud kõlakate põhjal alati uhke õhtusöögiga, kus osalevad tänapäeval nii advokaadid, ajakirjanikud, muusikud kui poliitikud ja kunagi ammustel aegadel ka kuningliku soo esindajad. Lõpuks võtsid kõik paljaks ja algas kõva andmine!

Säärased peod maksid palju-palju raha

Iga pidu maksis keskmiselt 13 000 dollarit, sest kinni oli vaja maksta nii toit, šampus ja seegi, kui seltskonnas polnud piisavalt palju naisi, et kõiki mehi rahuldada ja tellida tuli prostituudid.

Alati on lisaväärtuseks poliitiline mõjuvõim

Kui te arvate, et poliitikud ja muud mõjuvõimsad härrased ise oma arved kinni maksid või maksavad, siis te eksite. Firmad ja ärid katavad alati rõõmuga neid kulutusi lootuses, et võimaste poliitikute hõlma alla hoides tabab neid kunagi tulevikus suur õnn. Nii juhtus näiteks 2011.aasta valimistel, kui Strauss-Kahnil oli Sarcozy ees kõva edumaa.

Allikas: Buzzfeed.com

Huvitav, millega meie poliitikud oma vaba aega sisustavad?